Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

«Асоціація Благодійників України» інформує

Дата: 24.11.2021 16:25
Кількість переглядів: 611

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація Благодійників України» інформує, що Асоціація благодійників України є засновником Національного  конкурсу «Благодійна Україна», який цього року буде проходити вже 15-й раз поспіль. Це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі. Щорічно Оргкомітет Конкурсу оголошує проведення конкурсу у номінації «Благодійність в соціальній сфері», «Волонтер року» та інших номінаціях, що повязані із напрямками діяльності служби. Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни.

У жовтні 2021 року було оголошено старт нового етапу ювілейного конкурсу «Благодійна Україна-2021». У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для  вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. Останній термін  подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2021» - 7 березня 2022 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України -Оксана Лобко, контактний телефон (067)16-404-11. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь