Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Привітання селищного голови

Дата: 01.10.2021 09:05
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

 

Шановні ветерани та мешканці Новоархангельської територіальної громади старшого покоління!

Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем ??людей похилого віку та Днем ветерана – свято тих, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою нинішнього благополуччя нашої країни! Тих, кому довелося багато пережити – битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнні роки, Ви знову будували заводи і школи, ростили хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни.

Цей день є символом єдності і спадкоємності поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Ви, люди старшого покоління, – джерело народної мудрості, і Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

Дорогі наші ветерани та мешканці старшого покоління! У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом!

З повагою,

Селищний голова                                                  Юрій ШАМАНОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь