Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

П'ятнадцята сесія депутатів восьмого скликання Новоархангельської селищної ради

Дата: 08.07.2021 15:37
Кількість переглядів: 564

08 липня 2021 року в залі засідань Новоархангельської селищної ради відбулася п’ятнадцята сесія селищної ради восьмого скликання.

На пятнадцяту сесію були винесені наступні питання:

1.           Про звільнення від оплати за харчування дітей пільгової категорії.

2.           Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 груддня 2020 року №85 “Про бюджет Новоархангельської селищної ради на 2021 рік“

3.           Про затвердження Положення про проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП "Новоархангельська багатопрофільна лікарня".

4.           Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення КП «Новоархангельський ЖКГ».

5.           Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди.

6.           Про затвердження «Положення про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації населених пунктів територіальної громади Новоархангельської селищної ради».

7.           Про затвердження Порядку присвоєння та зміни адрес об'єктам нерухомості на території Новоархангельської селищної ради.

8.           Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів територіальної громади Новоархангельської селищної  ради.

9.           Про затвердження Положення про інспектора по благоустрою Новоархангельської селищної ради.

10.         Про затвердження Детального плану території за межами населеного пункту по вул. Далека с. Торговиця Голованівського району Кіровоградської області.

11.         Про припинення юридичної особи Новоархангельського селищного центру соціальних служб в результаті реорганізації шляхом приєднання.

12.         Про встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік.

13.         Про звільнення Благодійного фонду «Розвиток Новоархангельщини» від сплати податку на нерухоме майно на 2022 рік.

14.         Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №85 «Про бюджет Новоархангельської селищної ради на 2021 рік».

15.         Про  затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівників закладів культури комунальної форми власності Новоархангельської селищної  ради.

16.         Про внесення змін до рішення селищної ради від 20 травня 2021 року № 547а ''Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статутів закладів  культури''.

17.         Про зміну назв закладів культури, зміни до статуту Центральної публічної бібліотеки.

18.         Про внесення змін та ліквідацію юридичної особи Новоархангельської бібліотеки для дітей Новоархангельської селищної ради шляхом приєднання до Центральної публічної бібліотеки Новоархангельської селищної ради.

19.         Про затвердження в новій редакції Статутів закладів дошкільної освіти №1 та №2.

20.         Про передачу закладів дошкільної освіти в оперативне управління до Відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської селищної ради.

21.         Про затвердження структури закладів дошкільної освіти Новоархангельської селищної ради.

22.         Про делегування повноважень відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської селищної ради.

23.         Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату та інших виконавчих органів Новоархангельської селищної ради на 2021 рік зі змінами та доповненнями.

24.         Про внесення змін до рішення селищної ради №289 від 11.03.2021 року «Про створення відділу, затвердження положення та структури» та до рішення №599 від 20.05.2021 року «Про затвердження переліку надання адміністративних послуг та регламенту відділу».

25.         Про звернення депутатів селищної ради до Кабінету Міністрів України стосовно  врегулювання проблемних питань  оновленого механізму отримання житлових субсидій.

26.         Про внесення змін до рішення селищної ради від 28.01.2021 року №194 «Про припинення шляхом ліквідації діяльності Комунальної установи «Центр по обслуговуванню закладів освіти» Новоархангельської селищної ради».

27.         Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік.

28.         Про розпорядження землями комунальної власності.

29.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Поворозника В.П. (10 проектів).

30.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Новагрі (15 проектів).

31.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ ШВ Агро (9 проектів).

32.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Нофенко С.В. (44 проекти).

33.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Баліцького М.В. (7 проектів).

34.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Вовка О.М. (7 проектів).

35.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Качана І.М. (11 проектів).

36.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Федоренка І.М. (10 проектів).

37.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Тарасова Т.О. (6 проектів).

38.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Коваленко В.В. (7 проектів).

39.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою для ведення фермерського господарства ФГ Бур’ян Г.М. (5 проектів).

40.         Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою (42 проекти).

41.         Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту із землеустрою Грозяну І.Ю.

42.         Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою (11 проектів).

43.         Про затвердження проекту із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки (40 проектів).

44.         Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки (10 проектів).

45.         Про внесення змін до рішень (3 проекти).

46.         Про затвердження земельної ділянки, яка пропонується для продажу права оренди на земельних торгах та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою с. Торговиця, вул. І. Сірка.

47.         Про дачу згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під електромережі 10 кВ Новоархангельському РЕМ.

48.         Про надання дозволу на розробку технічної документації та передачу в оренду нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Возному В.Б. на території Новоархангельської селищної ради.

49.         Про надання дозволу на розробку робочого проекту землеустрою щодо зняття, перенесення та тимчасового зберігання поверхневого (родючого) шару ґрунту земельної ділянки ТОВ «ЛІРА СОЛАР».

50.         Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної  ділянки ТОВ «ЛІРА СОЛАР».

51.         Про надання дозволу на розробку робочого проекту землеустрою щодо зняття, перенесення та тимчасового зберігання поверхневого (родючого) шару ґрунту земельної ділянки ТОВ «ОКТАНТА ПІВІ».

52.         Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної  ділянки ТОВ «ОКТАНТА ПІВІ».

53.         Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж в натурі гр. Кравченку А.О.

54.         Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж в натурі гр. Кравченку М.О.

55.         Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення.

56.         Про надання дозволу на продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Слави, 59, с. Синюха.

57.         Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) АТ «Райффайзен Банк Аваль».

58.         Про продовження дії договору оренди земельної ділянки ФОП Кривій А.А.

59.         Про звільнення старости с. Скаліва Чирки В.В.

60.         Про Призначення старости с. Скаліва Чирки М.С.

61.         Виключити із списку з питання Про затвердження проекту із землеустрою та передачу у власність земельної ділянки Палькевич ЄС, Палькевич М.І, Шепета ІА.

62.         Про зняття з розгляду та перенести на наступну сесію питання про продовження дії договору оренди земельної ділянки гр. Сові О.М.

63.         Затвердити проект землеустрою для ведення фермерського господарств гр. Пономаренко НВ.

64.         Про надання дозволу на поновлення та внесення змін до договорів оренди земельної ділянки ПСП “Синюха“ площею 13.2962га та площею 28.9108га

65.         Про реєстрацію земельних ділянок комунальної власності за межами населених пунктів

66.         Про надання земельної ділянки для ведення ОСГ( Стеннік Н.М., Стеннік Г.В., Стеннік А.В., Бур'ян К.Г, Бур'ян Г.М., Бур'ян О.І, Бондаренко О.В. Пасенко В.І.)

67.         Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.04.2021, року №539 “Про внесення змін до засновника КП “Вектор“ та затвердження його Статуту в новій редакції“

68.         Про внесення змін до рішення селищної ради від 11.02.2021 року №273 “Про передавання майна на баланс Підвисоцької сільської ради

69.         Про надання земельної ділянки для ведення ОСГ( Молошнік ЮЮ, Молошнік ЮА, Орделян ЮК)

70.         Про надання дозволу на розробку технічної документації, що до встановлення меж громадянинам Сідун ОЮ, та Стась ТА

71.         Про надання дозволу на викуп земельної ділянки площею 0.5679га, 0.4993га, 1.305га Баліцькому М.В. та замовити експертну грошову оцінку

По всіх питаннях депутати прийняли відповідні рішення, з результатами поіменного голосування можна ознайомитись у відповідному розділі нашого сайту.

Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь