Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Створюємо майбутнє разом

Дата: 17.03.2021 10:43
Кількість переглядів: 1456

Створюємо майбутнє разом

Фото без опису

 

 Пріоритетне завдання лісівників, це проведення лісовідновлення та створення нових лісів. Всі лісові господарства ставляться до його виконання з усією відповідальністю. Це постійний процес, плановий підхід розпочинається із заготівлі насіння, його вирощування, здійснення заліснення площ та постійного догляду за лісовими культурами.

Та найгарячіша пора – весняна лісокультурна компанія. А так як 21 березня відзначають Всесвітній день лісів, лісова охорона загострює увагу всього несення по даному питанню.

Щороку проводилась акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». А цього року стартує дві акції – «Озеленення планети» та «Створюємо ліси разом». Другий захід проходить за ініціативи Державного агентство лісових ресурсів України. Вона буде проходити у продовж березня-квітня місяця (з 21 березня по 17 квітня).

У всіх структурних підрозділах провели підбір ділянок, на яких буде проведено висадження лісових культур. Та основна мета заходу не тільки залучення всіх не байдужих до створення лісу, а просвітницька і роз’яснювальна робота.

Лісова охорона  Оникіївського лісгоспу   запрошують всіх небайдужих прийняти участь в зазначених акціях. За детальною інформацією звертайтеся до лісництв по місцю проживання.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь