A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Податкова інформує

Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України                           (далі – Кодекс) обов’язок щодо подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) у платників податків виникає при отриманні:

09:56 29.01.2024

Нормативно – правова база. Нова форма декларації про майновий стан і доходи

З 01.01.2024 діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) та інструкція щодо її заповнення, оновлена редакція яких затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28 серпня 2023 року № 467 «Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2023 року за № 1817/40873.

09:47 29.01.2024

Інформація щодо оплати товарів частинами при використанні РРО/ПРРО

 ДПС нагадує про рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

09:41 29.01.2024

Який документ підтверджує статус учасника бойових дій військовослужбовця ЗСУ, Національної ґвардії України, інших утворених відповідно до законів формувань у разі виплати (наданні) благодійної допомоги?

Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що відповідно до підпунктів «а» та «в» п.п. 165.1.54 п. 165.1 ст. 165 Податкового кодексу України до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума (вартість) благодійної допомоги, виплаченої (наданої), зокрема:

09:40 29.01.2024

Покрокові дії використання ПРРО від ДПС для операційної системи iOS (Apple) та Web

Державна податкова служба України (далі – ДПС) розробила нові версії програмного забезпечення (далі – ПЗ) програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) для операційної системи iOS (Apple) та Web, а також оновила версії для Windows та Android. Так, суб’єкти господарювання можуть безкоштовно завантажити відповідне ПЗ на вебпорталі ДПС.

09:57 23.01.2024

Про подачу повідомлення за формою 20-ОПП

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує про обов’язок подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП.

16:25 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь