A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Сказ!

Увага! Сказ!

Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу на територіях наших громад залишається складною. Природні вогнища сказу існують практично на всій території. Щорічно реєструється захворювання на сказ серед тварин та випадки укусів людей хворими на сказ тваринами. Загибель домашніх тварин можна було б попередити якби власники цих тварин виконували свої обов’язки, які зазначені у пункті 6 «Правил тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах».

11:43 13.02.2023

Розвиток Новоархангельської багатопрофільної лікарні

Розвиток Новоархангельської багатопрофільної лікарні

За сприяння Новоархангельськього селищного голови Юрія Шамановського для КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради було придбано нове медичне обладнання вартістю 660 000 грн – колоноскоп.

10:29 20.01.2023

Обмежується обіг пластикових пакетів

Обмежується обіг пластикових пакетів

З 1 січня 2023 року набули чинності всі норми статті закону України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», який спрямований на зменшення обсягу використання в нашій країні пластикових пакетів і обмеження їх розповсюдження, з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища та благоустрою територій.

11:35 17.01.2023

Відділ освіти, молоді та спорту інформуює

Відділ освіти, молоді та спорту інформуює

Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022р. «Про введення воєнного стану в Україні» зі змінами та доповненнями, статті 57-1 Закону України «Про освіту», наказу МОН України від 08.09. 2020  р. №1115 «Деякі питання організації дистанційного навчання», постанови КМУ від 24 червня 2022 року №711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні» з метою максимального убезпечення всіх учасників освітнього процесу з  16 по 21 січня в закладах загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради  освітній процес здійснюватиметься за дистанційною формою.

15:03 13.01.2023

Інтерв’ю: "На варті здоров’я та ваги"

Інтерв’ю: "На варті здоров’я та ваги"

Новорічні та Різдвяні свята зазвичай супроводжуються переїданням за святковим столом. Тому поради кваліфікованого дієтолога жителям громади не завадять. Однак раніше подібні спеціалісти були відсутні на теренах нашого краю. Сьогодні багато хто має змогу звернутися по допомогу до лікаря та  дієтолога Ольги Євдокимової. На початку війни вона разом з чоловіком і двома дітьми була вимушена залишити рідну домівку в місті Бахмут Донецької області та оселитися в Новоархангельську.

14:17 13.01.2023

На засіданні адмінкомісії

На засіданні адмінкомісії

Нещодавно відбулося перше в новому році засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті Новоархангельської селищної ради. Члени комісії, яку очолює заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига, розглянули три протоколи про адміністративні правопорушення. Вони були різними за своїм змістом, але однаково мали серйозний характер.

14:38 11.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь