A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

На зустрічі з Міністром охорони здоров’я

На зустрічі з Міністром охорони здоров’я

Вчора, 22 лютого 2023 року, з робочим візитом до Голованівська завітали Міністр охорони здоров’я України Віктор Кирилович Ляшко, депутат Верховної Ради Юрій Михайлович Кузбит і керівник Кіровоградського обласного департаменту охорони здоров’я Олег Миколайович Рибальченко.

15:13 23.02.2023

До уваги господарюючих суб’єктів, представників торгівлі, продавців та покупців!

До уваги господарюючих суб’єктів, представників торгівлі, продавців та покупців!

   Новоархангельська селищна рада черговий раз повідомляє та попереджує про необхідність дотримання правил торгівлі, благоустрою та санітарно-епідеміологічних норм при здійсненні купівлі – продажу товарів та харчових продуктів у смт. Новоархангельськ, насамперед стосовно вул. Центральна, де здійснюються регулярні щоденні правопорушення в зазначеній сфері недобросовісними продавцями, які всупереч закону, діючим нормам та правилам здійснюють торгівлю на тротуарах, площах, газонах та з інших заборонених місць.     Стосовно правопорушників, відповідно до прийнятих рішень та планованих заходів будуть застосовуватися заходи правового впливу та штрафні санкції.     В наш нелегкий час війни, епідемії, стрімкого розповсюдження інфекційних хвороб, суворо і наполегливо нагадуємо про те, що забороняється здійснювати незаконну торгівлю з рук, з неустановлених та заборонених місць, та без дотримання елементарних правил санітарно-гігієнічної безпеки (насамперед стосовно харчової групи товарів).     Недобросовісні продавці не дбають про безпечність, якість, умови транспортування,  зберігання та нормативне забезпечення процесу фізичного продажу товарів, а лише переслідують мету здобутку власного прибутку, ігноруючи конституційні та загальнолюдські права громадян на безпечні, якісні та перевірені товари і продукти, тим самим порушуючи не тільки формалізовані права споживача, а й наражаючи на дійсну небезпеку здоров’я, життя покупців.     Придбання товарів та продуктів  просто неба, де вони припадають пилом і повним набором інфекційного та біологічного забруднення – це небезпечна гра в рулетку, ціна якої може виявитися занадто високою!     Зважаючи на вищевикладене, наполягаємо втриматись від придбання товарів та харчових продуктів на тротуарах та в необлаштованих, непризначених для торгівлі місцях, подбайте про себе та безпеку своїх родин,  не заохочуйте  недбалість, недобросовісність, байдужість до Ваших прав і потреб з боку продавців-правопорушників! В будь якому разі при придбанні товарів вимагайте надання документації про походження, якість, безпеку товару, не підтримуйте порушення законодавства та Вашої власної безпеки!

14:08 22.02.2023

Чи є штрафи під час війни ? 

Чи є штрафи під час війни ? 

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області інформує платників щодо застосування штрафних санкцій податковими органами під час дії воєнного стану.

08:36 22.02.2023

До уваги платників єдиного податку 4 групи

До уваги платників єдиного податку 4 групи

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області інформує платників єдиного податку 4 групи та платників які мають намір обрати спрощену систему оподаткування, а саме єдиний податок 4 групу.

08:36 22.02.2023

Місцеві податки та збори на території Голованівського району на 2023 рік

Місцеві податки та збори на території Голованівського району на 2023 рік

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області інформує платників податків щодо місцевих податків і зборів, які встановлюються на території Голованівського району. До місцевих податків належать податок на майно та єдиний податок. У свою чергу податок на майно складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортного податку та плати за землю. До місцевих зборів належать: збір за місця для паркування транспортних засобів; туристичний збір.

08:34 22.02.2023

Увага! Сказ!

Увага! Сказ!

Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу на територіях наших громад залишається складною. Природні вогнища сказу існують практично на всій території. Щорічно реєструється захворювання на сказ серед тварин та випадки укусів людей хворими на сказ тваринами. Загибель домашніх тварин можна було б попередити якби власники цих тварин виконували свої обов’язки, які зазначені у пункті 6 «Правил тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах».

11:43 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь