A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

На допомогу внутрішньо переміщеним особам

На допомогу внутрішньо переміщеним особам

Як уже повідомлялося, 27 лютого Новоархангельська селищна рада отримала гуманітарну допомогу від міста Зіндельфінген (Німеччина). Варто відмітити, що дана поміч з Європи надійшла лише трьом громадам Кіровоградської області — Новоархангельській, Великосеверинівській сільській раді та в село Бірки Олександрівської селищної ради. Те, що нашій громаді вдалося залучити такий вагомий гуманітарний вантаж, заслуга голови громади Юрія Павловича Шамановського та головного спеціаліста відділу економіки та інвестицій (гранти) селищної ради Людмили Олександрівни Сидоренко.

14:44 31.03.2023

Основне про 5655

Основне про 5655

Асоціація міст України звертає увагу на те, що Законопроєктом 5655  стимулюється  масове самочинне будівництво оскільки: визнати об'єкт будівництва самочинним можна за наслідками перевірки, а от проводити перевірку об’єктів заборонено.

10:17 17.03.2023

ЯК УТИЛІЗУВАТИ СПИЛЯНІ ГІЛКИ

ЯК УТИЛІЗУВАТИ СПИЛЯНІ ГІЛКИ

З настанням тепла кожен господар починає роботи по благоустрою своєї прибудинкової території. Зазвичай початком їх є санітарна обрізка дерев.  Дуже часто перед жителями приватного сектору, садівниками, прибиральниками прибудинкових територій та комунальними службами виникає питання утилізації побутового сміття у вигляді різних чагарників, гілок і стовбурів дерев. Якщо великі відходи дерева можливо розпиляти й використовувати як паливну деревину в печах або дров’яних котлах, то інші залишки дерев просто викидаються або спалюються. Проблема їх утилізації постає в габаритних об’ємах та незручності перевозки.

15:45 15.03.2023

Паспорти з різною транслітерацією визнаватимуться недійсними лише після звернення особи за отриманням або обміном документів

Паспорти з різною транслітерацією визнаватимуться недійсними лише після звернення особи за отриманням або обміном документів

Транслітерація прізвища та імені латиницею, відповідно до вимог українського алфавіту, в паспортних документах застосовується в Україні з 2015 року.

14:38 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь