A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

Для народів, що йдуть до однієї цілі немає кордонів.

Для народів, що йдуть до однієї цілі немає кордонів.

Другий день роботи делегації відзначився впізнаваністю української ідентичності навіть за 2000 кілометрів від рідної домівки. 06 травня розпочалася робота міжнародного благодійного ярмарку, який проходив на кордоні двох країн - Латвії та Естонії. 

22:20 06.05.2023

Договір про співпрацю міст побратимів підписано

Договір про співпрацю міст побратимів підписано

05 березня 2023 року відбулася історична подія: у місті Валка, Латвія було офіційно затверджено початок побратимської українсько-латвійської співпраці між муніципалітетом міста Валка та Новоархангельської селищною радою.

07:03 06.05.2023

Пенсійне забезпечення осіб, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи

Пенсійне забезпечення осіб, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області повідомляє, що станом на 1 квітня 2023 року на обліку в головному управлінні перебуває 4,8 тис осіб-одержувачів пенсій відповідно до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, з яких віднесено до:

16:46 24.04.2023

До уваги платників податків

До уваги платників податків

Голованівський  відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській звертає увагу, що  відповідно до п.п. 17.1.13, 17.1.14 п. 17.1  ст. 17 ПКУ платник податків має право самостійно обирати спосіб взаємодії з контролюючим органом в електронній формі через Електронний кабінет,  реалізовувати через електронний кабінет права та обов’язки, передбачені ПКУ, які можуть бути реалізовані в електронній формі засобами електронного зв’язку.

14:11 20.04.2023

Вітання голови Норвоархангельської селищної ради Шамановоського Юрія Павловича з Великоднем

Вітання голови Норвоархангельської селищної ради Шамановоського Юрія Павловича з Великоднем

Дорогі жителі громади! Щиросердечно вітаю вас з найвеличнішим святом всіх християн світу — Воскресінням Христовим, яке приходить до нас теплої квітучої пори, і символізує не лише природнє, а й духовне оновлення, перемогу життя та добра над силами зла. Вже понад дві тисячі літ людство зустрічає це свято, увіруючи в торжество істини, справедливості та правди. І нинішнього Пасхального дня    ми   відчуваємо   свою причетність до цієї вселенської події, з радістю усвідомлюючи, що не самотні на цьому світі, бо з нами — Господь. І кожен окремо знаходить у цьому святі особливий зміст, співставляючи свої помисли і вчинки з високою християнською мораллю. Необхідно, щоб усе людство цінувало величний подвиг Спасителя, який Він здійснив заради нас. Нехай же блага звістка про Воскресіння Сина Божого завітає в кожну душу та оселю, і знайде своє втілення у гарних справах, наповнених любов’ю та милосердям. Підносячи молитви до Воскреслого Господа, благаймо Його, щоб Він благословив нашу державу, надав нашому народові духовне очищення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду та достаток.  Щороку ми ретельно готуємо до Пасхи наше селище, села, домівки та наші душі. Нехай у день святої неділі за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски і різнобарвні крашанки. Та сповнюючись нетлінною пасхальною радістю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно попросимо Божої ласки і підтримки для кожного, хто сьогодні захищає Україну від ворожої агресії.  Нехай Світло Воскресіння Христового  надасть нам  сили перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, укріпить у непохитній вірі в те, що ми вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка. Чудового всім весняного настрою, миру, здоров’я, добробуту, душевного спокою та родинного затишку. Нехай Господь береже кожного з вас, нашу громаду та нашу благословенну Україну! Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З повагою Новоархангельський селищний голова Юрій Шамановський.

08:00 16.04.2023

Виїзний прийом заступника начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Поліщука Сергія Юрійовича

Виїзний прийом заступника начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Поліщука Сергія Юрійовича

Новоархангельська селищна рада повідомляє, що 18 квітня 2023 року о 10.00 год. в приміщенні Новоархангельської селищної ради відбудеться особистий виїзний прийом заступника начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Поліщука Сергія Юрійовича.

14:58 10.04.2023

Зроблено в березні

Зроблено в березні

Другого березня 2023 року відбулася тридцять сьома сесія восьмого скликання Новоархангельської селищної ради.  Депутати внесли зміни до видаткової частини бюджету Новоархангельської селищної територіальної громади на 2023 рік. Це дало змогу спрямувати кошти в сумі 329 тисяч гривень  із загального фонду  до спеціального (бюджету розвитку), а з них надати 200 тисяч гривень одній з військових частин Збройних Сил України. 

15:34 03.04.2023

Задля розбудови цифрової країни

Задля розбудови цифрової країни

 30 березня в Новоархангельській селищній раді відбулася нарада, яку провів начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Кіровоградської обласної військової адміністрації Сергій Валерійович Воробйов. Участь у нараді взяли селищний голова Юрій Павлович Шамановський і начальники відділів селищної ради.

14:46 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь