Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

Крилаті провісники миру доповнили сюжет муралу

Крилаті провісники миру доповнили сюжет муралу

28 липня, у День Хрещення Київської Русі – України, вперше відзначатиметься державне свято – День Української Державності. З нагоди свята у Новоархангельську завершено роботу над патріотичним муралом у центрі селищна, який було доповнено символічними художніми елементами.

08:16 29.07.2022

На перспективу

На перспективу

Відомо, що кожній людині дуже важливо отримувати професійну якісну медичну допомогу. Тому в сільській місцевості рівень медичного обслуговування повинен бути таким же високим, як і в містах. За таким принципом спрямовує свою роботу директор Новоархангельської багатопрофільної лікарні Віктор Павлович Лаврінчук, який дбає про зміцнення матеріально-технічної бази очолюваного ним закладу, придбання сучасного медобладнання та поповнення штату новими лікарськими кадрами.

14:06 27.07.2022

Не на словах, а на ділі

Не на словах, а на ділі

Минулими вихідними 101 виборчий округ відвідав з робочою поїздкою депутат Верховної Ради України Юрій Михайлович Кузбит. Суботнього дня Юрій Михайлович побував у Новоархангельській територіальній громаді, надавши допомогу 18 багатодітним сім’ям, в яких виховується п’ятеро та більше дітей.

16:27 20.07.2022

Простір для дозвілля дітей

Простір для дозвілля дітей

Старий добрий парк в центрі Новоархангельська манить до себе і дорослих, і дітей. Інколи ще не всі птахи прокинуться у вітах багаторічних дерев, а на ошатному яскравому дитячому майданчику, який став окрасою даного громадського простору, вже чути багатоголосий дитячий гомін. І так щодня — з ранку до вечора. Полюбляє дітвора розважатися на цьому сучасному ігровому комплексі, який селищна рада облаштувала для найменших жителів громади.

16:13 18.07.2022

Багатоцільова грошова допомога УВКБ ООН

Багатоцільова грошова допомога УВКБ ООН

Шановні внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Новоархангельської територіальної громади повідомляємо вас,що  18-19 липня 2022 року з 9:00 години у приміщенні Будинку культури за адресою: смт Новоархангельськ, вул. Центральна, 28 представниками організації «Право на захист» буде розпочато реєстрацію внутрішньо переміщених осіб для надання багатоцільової грошової допомоги УВКБ ООН. При собі мати документ про посвідчення особи та довідку ВПО.

14:50 15.07.2022

«Підтримка реформи охорони здоров’я»

«Підтримка реформи охорони здоров’я»

15 липня 2022 року Новоархангельська селищна рада передала КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради 23 тактильні таблички, які було виготовлено за підтримки грантового проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку. У співпраці з Міністерством охорони здоров'я, Національної службою здоров'я та громадянським суспільством, проект сприяє просуванню реформ у медицині, протидії широко розповсюдженій корупції, а також підвищенню прозорості системи охорони здоров'я, що має зробити якісні медичні послуги доступними для українців. 

14:39 15.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь