Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

660 річниця битви на Синіх Водах

660 річниця битви на Синіх Водах

У 2022 році виповнюється 660 років визначальної для українських земель битви на річці Сині Води, яка відбулася між військами Великого князівства Литовського на чолі з князем Ольгердом та об'єднаними ордами татарських ханів. Наслідком битви стало визволення українських земель від гніту Золотої Орди.

13:21 26.09.2022

Невмирущий подвиг партизанів і підпільників

Невмирущий подвиг партизанів і підпільників

22 вересня в Новоархангельському краєзнавчому музеї відбувся мітинг, приурочений Дню партизанської слави «Пам'ять нескореним навіки». Музейні стіни, в яких зберігається чимало предметів Другої світової війни, наповнені бойовим визвольним духом. Ця атмосфера якнайкраще відображала зміст усього сказаного під час зібрання. А мовилося про приклади мужності та героїзму партизанів і підпільників, на яких виховується сучасна молодь. Зокрема учні 9 Б і 9 В класів школи-гімназії, які брали участь у заході.

16:38 22.09.2022

В проєкті Держбюджету на 2023 враховано позицію Асоціація міст України - ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад!

В проєкті Держбюджету на 2023 враховано позицію Асоціація міст України - ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад!

 «У схваленому Урядом проєкті Держбюджету-2023 врахована важлива пропозиція Асоціації міст України – ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців буде й надалі надходити до місцевих бюджетів. Дякуємо Міністерству фінансів України за співпрацю та розуміння місцевого самоврядування. Адже цей ресурс, що орієнтовно складе 54,4 млрд грн, критично важливий для усіх українських громад під час воєнного стану, особливо для розташованих у прифронтових зонах, оскільки є буквально єдиним джерелом фінансування життєво важливих послуг їх мешканцям. Громадам у тилових зонах ці кошти дозволять підтримувати переселенців та допомагати захисникам України», - заявив Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

08:26 16.09.2022

На засіданні адмінкомісії

На засіданні адмінкомісії

15 вересня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Новоархангельської селищної ради, яке проводив заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига.

15:10 15.09.2022

«Кубок Нескорених»

«Кубок Нескорених»

З 18 по 29 серпня 2022 року Асоціація футзалу України провела престижний передсезонний Всеукраїнський турнір «Кубок Нескорених». Змагання проходили у двох зональних групах: «Центр» і «Захід». Матчі у зоні «Центр» відбулися з 25 по 29 серпня у Київському політехнічному інституті. Поєдинки зони «Захід» — з 18 по 21 серпня приймав львівський спорткомплекс «Боско-Арена».

15:56 02.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь