A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Новини

Дата: від до Скинути

Посильна гуманітарна допомога для Новоархангельської багатопрофільної лікарні

Посильна гуманітарна допомога для Новоархангельської багатопрофільної лікарні

За сприяння Новоархангельської селищної ради 17 жовтня 2022 року КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради отримала гуманітарну допомогу від БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НАЦІОНАЛЬНА АГЕНЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ "ЗДОРОВІ". 

15:06 17.10.2022

Ідентифікація тварин — обов’язкова норма сьогодення

Ідентифікація тварин — обов’язкова норма сьогодення

Поширюється вона на юридичних і фізичних осіб, які займаються розведенням та утриманням тварин, проводять їх продаж, забій, утилізацію, надають послуги штучного осіменіння. Таким чином законодавство України приведене у відповідність до законодавства Європейського Союзу та створює систему постійного контролю за станом здоров’я великої рогатої худоби, свиней, коней, овець і кіз. 

09:20 14.10.2022

Віктор Павлович Лаврінчук: «Невирішених питань немає, було б бажання їх вирішувати»

Віктор Павлович Лаврінчук: «Невирішених питань немає, було б бажання їх вирішувати»

Восьмеро. Саме стільки нових лікарів за менш ніж пів року поповнили колектив Новоархангельської багатопрофільної лікарні. Серед них — компетентні фахівці своєї справи і талановита перспективна молодь. Заповнення вакантних посад за найбільш затребуваними спеціальностями і поповнення наявних робочих місць молодими кадрами стало можливим завдяки ініціативі головного лікаря Віктора Павловича Лаврінчука та всебічній підтримці селищного голови Юрія Павловича Шамановського та депутатського корпусу Новоархангельської селищної ради . Всі його дії  спрямовані на перспективний розвиток очолюваного медичного закладу та продовження славних традицій багатопрофільної лікарні.

13:30 06.10.2022

Опитувальник щодо прогнозованих площі посівів сільськогосподарських  культур  під урожай 2023 року

Опитувальник щодо прогнозованих площі посівів сільськогосподарських  культур  під урожай 2023 року

З метою забезпечення потреб ресурсами  для проведення посівної кампанії під урожай 2023 року, зокрема насіння, пропонуємо заповнити опитувальник щодо прогнозованих площі посівів сільськогосподарських  культур  під урожай 2023 року, в тому числі прогнозовану площу (га) у випадку використання безкоштовного насіння.  Надану інформацію буде використано при підготовці запиту Проектам міжнародної технічної допомоги  щодо  надання допомоги у вигляді насіння сільськогосподарських культур.  Всі пункти опитувальника є обов'язковими для заповнення.  У випадку відсутності інформації по  одній з позицій необхідно зазначати нуль. 

14:47 05.10.2022

«Піца на колесах»

«Піца на колесах»

«У нашій команді працюють волонтери зі всього світу. Таким чином ми намагаємося показати людям, що весь світ з Україною!» - саме так розповів про свою діяльність Девід Фокс-Пітт.

12:55 04.10.2022

Міжнародний день людей похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку

Першого жовтня  у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності: вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Міжнародний день похилого віку є символом єдності і спадкоємності поколінь. Люди поважного віку - це скарб нації, джерело народної мудрості. Дбайливе ставлення до старшого покоління - загальнодержавна справа. Життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція людей золотого віку повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

10:23 30.09.2022

Готуймося!

Готуймося!

В Україні повним ходом триває підготовка до воєнного осінньо-зимового періоду. Опалювальний сезон 2022-2023 років передбачається найскладнішим в історії нашої країни і його упевнене проходження напряму залежить від послідовних та скоординованих дій влади і громади. Складнощі можуть виникнути з постачанням тепла, газу й електроенергії. Передбачити всі ризики неможливо, але готуватися до них потрібно. Необхідні запаси енергоносіїв в Україні є. Але водночас існує реальна загроза терактів і ураження ракетними та артилерійськими ударами об’єктів критичної інфраструктури: ТЕЦ, ТЕС. А також ураження окупантами об’єктів залізничної інфраструктури, через яку доставляється вугілля. Уряд оперативно реагує на всі виклики і готується до будь якого розвитку подій. Враховуючи актуальність питання, а також з метою об’єднання спільних зусиль, Міністерство розвитку громад та територій України розпочинає комунікаційну кампанію «Готуймося!» Вона закликає громадян проявити свідомість і самостійно підготувати свої домівки як до зими, так і надзвичайних ситуацій. Населенню потрібно самостійно та всебічно підготуватися до можливих перебоїв у газо- й енергопостачанні. Одним з дієвих підготовчих заходів є перевірка тепловтрат в оселях, утеплення квартир, будинків, вікон, горищ, балконів. Саме первинні заходи дозволять зменшити витрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях. Це повинен зробити кожен із нас. А підвищити свою обізнаність щодо побутової термомодернізації жителям громади допоможуть інформаційно-графічні матеріали, створені Міністерством розвитку громад та територій України. Сподіваємось на краще, але готуймося до будь-якого розвитку подій.

10:35 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь