Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Економне опалення дитячого садка

Дата: 23.02.2022 13:54
Кількість переглядів: 436

Економне опалення дитячого садка

Головними пріоритетами в питанні опалення дитячих дошкільних установ, поряд з їх спроможністю забезпечувати необхідний температурний режим, також є екологічність, безпечність та економічність.

15 лютого 2002 року в систему опалення було встановлено 3 насоси для перекачки води з метою покращення обігріву приміщення. 

Голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський проінспектував проведені роботи  покращення опалення Торговицького закладу дошкільної освіти Новоархангельського закладу дошкільної освіти №1.

Згідно законодавчо затвердженим нормам, в дитячих садках температура в приміщеннях де постійно перебувають діти, повинна становити +19 - +23 С – ці цифри прописані в санітарному регламенті для дошкільних навчальних закладів. 

Очевидно, що питання якісного та безпечного опалення для дитячих садків вкрай важливе для підтримки здоров'я дітей і забезпечення їм комфортних умов навчання і розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь