Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

«Спроможна школа для кращих результатів»

Дата: 18.02.2022 07:59
Кількість переглядів: 350

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» це фінансова підтримка закладів освіти, що спрямована на ремонт будівель, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та навчальних кабінетів, оновлення інтер’єру. Школа повинна стати безпечним та комфортним середовищем для кожного учня.

На виконання пунктів 5-6 постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 року №441 «Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» узагальнено та затверджено проєктні заявки для участі у розподілі субвенції.

Субвенція спрямовується на реалізацію проєктів, пов’язаних із формуванням нового освітнього простору, безпечного та інклюзивного (безбар’єрного) освітнього середовища закладів загальної середньої освіти.

Голова Новоархангельської селищної ради Юоій Шамановський спільно з керуючою справами виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради Світланою Білоус проінспектували використання коштів державної субвенції Опорним закладом освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Новоархангельської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області де реалізовано проєкт «Тепла та зручна школа» вартість якого становить 950,000 тис.грн., з них: державний бюджет - 855,000 тис. грн., місцевий бюджет - 95,000 тис. грн.

Директор Опорного закладу освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Тетяна Гончар ознайомила присутніх з результатами роботи в процесі реалізації проєкту. На даний момент у закладі освіти замінено двері в класних кімнатах (18штук), вхідні двері та двері аварійних виходів, встановлено 76 енергозберігаючих вікон, облаштовано 2 ганки плиткою, вмонтовано металево-каркасний навіс над ганком. 

Тетяна Степанівна подякувала голові Новоархангельської селищної ради Шамановському Юрію Павловичу та депутатському корпусу за сприяння у виділенні частки співфінансування з місцевого бюджету для реалізації проєкту. Відзначила професіоналізм працівників відділу освіти, молоді та спорту у вирішенні питань щодо створення комфортного середовища для учасників освітнього процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь