A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Про розробку проєкту Програми підтримки малого і середнього підприємництва Новоархангельської територіальної громади на 2022–2024 роки

Дата: 12.01.2022 10:34
Кількість переглядів: 428

Відповідно до розпорядження селищного голови № 02-од від 12 січня 2022 року «Про розробку проєкту Програми підтримки малого і середнього підприємництва Новоархангельської територіальної громади на 2022–2024 роки», Новоархангельська селищна рада запрошує до участі у розробці Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Новоархангельській територіальній громаді на 2022-2024 роки.

Мале і середнє підприємництво (далі – МСП) є визнаною в усьому світі рушійною силою, яка генерує національне багатство шляхом створення нових робочих місць, зростання валового внутрішнього продукту та робить суттєвий внесок у підвищення рівня конкурентоспроможності й інноваційного потенціалу регіональної економіки.

На даний час підприємства цієї сфери займають ключове місце у структурі національної економіки та економіки регіону зокрема.

Програма покликана стати платформою для залучення, консолідації та координації зусиль та ресурсів влади, бізнесу, громади та усіх зацікавлених сторін, спрямованих на розвиток та підтримку підприємництва.

З текстом розпорядження можна ознайомитися на сайті громади - . Пропозиції надсилати на електронну адресу novselrada@ukr.net (пропозиції приймаються до 28 січня включно).

Розпорядження 

Додаток 1

Додаток 2

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь