A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Святкування новорічних та різдвяних свят!

Дата: 05.01.2022 11:58
Кількість переглядів: 422

Новорічні та різдвяні свята - надзвичайні моменти в житті кожної людини, а особливо дітей. У ці дні малеча очікує на незвичайні сюрпризи і з нетерпінням готується до святкових заходів. З метою організації змістовного дозвілля дітей, створення необхідних умов для їх відпочинку під час новорічних та різдвяних свят з 04 по 06 січня 2022 року біля головної ялинки селища Новоархангельськ відбуваються новорічні заходи, підготовлені педагогічними колективами закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради.

04 січня розпочав святкові дійства Опорний заклад освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів».

05 січня проводить новорічно-різдвяні заходи Опорний заклад освіти "Торговицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є. Ф.Маланюка".

06 січня завершить святковий тиждень Опорний заклад освіти "Новоархангельський навчально-виховний комплекс "заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія".

Для учасників підготували цікаві розваги. Діти та дорослі занурюються в новорічно-різдвяну атмосферу, отримують позитивні емоції. Школярі та дошкільнята одержують солодкі та смачні подарунки, які забезпечила Новоархангельська селищна рада.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатися до святкового дійства.

Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо втілити в життя хоча б частку дитячих мрій та зробити новорічні свята незабутніми для жителів селища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь