Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

XXIII сесія Новоархангельської селищної ради VIII скликання

Дата: 23.12.2021 15:59
Кількість переглядів: 697

Сьогодні, 23 грудня, селищний голова Юрій Шамановський провів чергове пленарне засідання 23 сесії Новоархангельської селищної  ради VIII скликання.

Роботу сесії розпочали депутати із розгляду питання про прийняття бюджету Новоархангельської територіальної громади на 2022 рік, внесення змін до бюджету Новоархангельської територіальної громади у 2021 році – інформувала начальник фінансового відділу селищної ради Тетяна Пташник.

Серед депутатів виникла палка дискусія щодо фінансування закладів охорони здоров’я, адже у бюджеті селищної ради передбачено більше двох мільйонів гривень, але цих коштів не вистачить для утримання закладів охорони здоров’я. Тому, протягом року під час фінансових надходжень до бюджету селищної ради планується перегляд бюджету і по можливості проведення додаткового фінансування. Також депутати запропонували ще раз звернутись до голів Підвисоцької та Надлацької територіальних громад для узгодження питання спільно фінансувати заклади охорони здоров’я для забезпечення населення колишнього району якісними медичними послугами.

В свою чергу, на пленарному засіданні розглянуто клопотання про безкоштовне харчування дітей пільгових категорій освітніх закладів громади, погоджено структуру апарату органів виконавчої влади на 2022 рік, прийнято  Програми з питань розвитку спорту та туризму.

Окрім того, опрацьовано ряд питань, що стосуються управління майном комунальної власності.

Розглянули та прийняли відповідні рішення і по ряду земельних питань, що стосуються поділу земельних ділянок, передачі ділянок у приватну власність громадянам, внесення змін до договорів оренди та ін.

Всі питання порядку денного сесії були попередньо опрацьовані та погоджені на профільних комісіях селищної ради.

По завершенню сесії селищний голова Юрій Шамановський подякував депутатам селищної ради за плідну працю протягом року, привітав депутатів та присутніх з наступаючим Новим Роком, побажав достатку, злагоди, миру, успіхів у Новому році задля розвитку територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь