Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Вуличне освітлення с. Торговиця

Дата: 09.12.2021 09:49
Кількість переглядів: 753

Стан вуличного освітлення є досить актуальною проблемою для населених пунктів нашої територіальної об‘єднаної громади.  Тож селищний голова Юрій Шамановський, поставив за мету  вирішення проблеми освітлення вулиць одним з головних пріоритетів у діяльності депутатського корпусу та виконавчого комітету ради, і тримає це питання на постійному особистому контролі.

Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів.  Наявність вуличного  освітлення завжди відігравало значну роль,  адже воно  виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.  

Головною перешкодою встановлення світлодіодних вуличних світильників є вкрай висока ціна на таку технологію, однак, з огляду на недовговічність застарілого обладнання і швидку окупність застосування зовнішніх світлодіодних світильників, селищною радою взято курс на модернізацію системи освітлення, що дає новий виток у розвитку сучасної сільської інфраструктури, з цією метою було замінено старі ліхтарі на енергозберігаючі.

Просимо жителів громади зрозуміти, що миттєво  вирішити всі наявні проблеми в громаді неможливо. Територія громади значно збільнилась, а відповідно і об’єм робіт. Адже передумовою встановлення бодай одного ліхтаря є робота не одного місяця: від планування, передбачення коштів з місцевого бюджету, розроблення проектної документації до фактичного виконання робіт кваліфікованими спеціалістами. З розумінням ставлячись до будь якої критики і пропозицій,  селищна рада працює лише на результат а не низьковартісний популізм, поступово, але впевнено виконує свої функції та довірені громадою обовязки.

 За кошти місцевого бюджету виготовлено проектну документацію, здійснено приєднання до мережі зовнішнього освітлення, закуплено необхідні матеріали  та проведено монтажні роботи. Велика вдячність за співпрацю Шевчуку В’ячеславу Дмитровичу начальнику Новоархангельського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго», бригаді висококваліфікованих працівників РЕМ руками і зусиллями яких втілено проект освітлення вулиць с. Торговиця. А саме встановлення  більше сотні світлодіодних світильників. Освітлено вулиці Л. Українки, І.Франка, І. Сірка, Нова, Дружби (частково), Козацька, провулки Зелений, Вишневий, Морозова, території школи та будинку культури. Разом з тим запевняємо, селищний голова Юрій Шамановський в тісній співпраці з начальником РЕМ Вячеславом Шевчуком і надалі працюватимуть над варіантами модернізації мереж та докладатимуть всіх зусиль, щодо покращення роботи і розповсюдження мережі вуличного освітлення громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь