Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Робочий візит

Дата: 26.11.2021 09:43
Кількість переглядів: 782

В рамках планової поїздки по 101 окрузі до Новоархангельської громади завітав з робочим візитом народний депутат України Юрій Кузбит.

Метою зустрічі було визначити напрямки співпраці з представниками місцевого самоврядування, а також конкретно визначити декілька основних, глобальних проблем громади та по можливості їх вирішити.

На початку зустрічі селищний голова Юрій Шамановський надав інформацію про проблемні питання громади, проекти, які планується реалізувати. В результаті продуктивного діалогу визначили основні, пріоритетні напрямки роботи. Для нашої молодої громади надзвичайно важлива підтримка та представництво наших інтересів у Верховній Раді України. Адже найкраще зрозуміти гостроту проблеми, чи необхідність якогось аспекту розвитку, можливо лише «торкнувшись» його ососбисто. Так, обговорено питання культури, освіти, медицини (що надважливо в сьогоднішній важкий час пандемії), економічного розвитку території.

Приорітетним є і стан реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» в області та на території нашої громади. Зокрема, ремонт та будівництво доріг.

Однією з найбільш проблемних є автомобільна дорога Т-24-15 Тальне-Кам’янече-Нерубайка-Голованівськ-Благовіщенське. Тендер по даному проекту вже проведено, а в 2022 році буде здійснено поточний середній ремонт цього автошляху на ділянці км 46+210-км 68+000 (окремими ділянками). Спілкувалися також про об’єкти, які пропонується включити до Програми на 2022 рік. Обговорили плани розвитку громади на 2022 рік: основні напрямки наповнення місцевого бюджету та видатки для покриття критичних потреб.

На завершення народний депутат України Юрій Кузбит відмітив важливість співпраці органів місцевого самоврядування, висловив свою готовність до підтримки,  відкритість до будь яких діалогів, пообіцяв по можливості допомогти у вирішенні піднятих проблем. Відмітив, що активна комунікація «на місцях» дозволить реалізувати ще більше проектів для громад області.

В свою чергу селищний голова Юрій Шамановський подякував за турботу про громаду та за співпрацю по вирішенню проблем сьогодення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь