Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Проведення супервізії впровадження Концепції «Нова українська школа»

Дата: 17.11.2021 15:41
Кількість переглядів: 392

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 04 квітня 2018 року № 237 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної  загальної середньої освіти «Нова українська школа», від 17 травня 2021 року № 476 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2021 році», 17 листопада для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради, що забезпечують здобуття початкової освіти була проведена супервізія - новий інструмент професійної підтримки та професійного розвитку педагогічних працівників в умовах реалізації завдань Нової української школи.

Адміністраціями закладів загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради запрошені супервізори:

  • Валентина ТРУБІНА, методист обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації методичних формувань КЗ “КОІППО імені Василя Сухомлинського”;
  • Тетяна ЖЕЛЄЗНОВА, завідувач науково-методичною лабораторією основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці КЗ “КОІППО імені Василя Сухомлинського”.

Супервізори консультували учасників освітнього процесу з актуальних питань впровадження Концепції НУШ, освітніх програм і навчальних планів, впровадження сучасних технологій навчання, використання інформаційно-комунікаційних і цифрових технологій, розробленням плану професійного розвитку педагога.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь