Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Привітання з призначенням

Дата: 15.11.2021 15:29
Кількість переглядів: 451

12 листопада 2021 року Новоархангельський селищний голова був запрошений на чергову сесію Надлацької сільської ради на якій  було представлено новообраного голову Надлацької громади Садікова Руслана Юрійовича.

Після прийняття присяги новим очільником громади до слова був запрошений Юрій Павлович Шамановський, який сердечно привітав Руслана Юрійовича та наголосив, що це відповідальна місія, яку довірена йому більшісттю жителів громади. «Перемога на виборах, свідчить про Ваш незаперечний авторитет та активну громадянську позицію. Висловлюю переконання, що Ви спільно з депутатський корпусом плідно працюватимете задля забезпечення життєдіяльності та зміцнення добробуту територіальної громади. Впевнений, що дружні відносини, які існують між Новоархангельською та Надлацькою громадами, будуть поглиблені у різних сферах заради спільних інтересів, - наголосив Юрій Павлович. – Запевняю Вас, що в жителях нашої громади та в мені особисто, Ви знайдете партнерів, які будуть підтримувати Вас у реалізації поставленої мети. Нашим найпершим завданням, вважаю, є збереження єдиного медичного простору з метою забезпечення надання якісного медичного обслуговування всім жителям, вже колишнього Новоархангельського району. Не дивлячись на  зміни в адміністративно-територіальному устрої ми маємо не допустити, щоб жителі відчули перепони чи недостатність медичного обслуговування, тож спільна фінансова підтримка від всіх трьох громад для КНП Новоархангельська багатопрофільна лікарня вкрай необхідна. На сьогодні придбано Державним підприємством "Медичні закупівлі України" у співфінансуванні з Новоархангельською селищною радою автомобіль екстреної медичної допомоги типу В, марки Volkswagen Crafter, який було передано центру екстреної медичної допомоги (с.Торговиця). Співфінансування надавала виключно Новоархангельська селищна рада, проте реанімобіль буде обслуговувати як Новоархангельську територіальну громаду, так і Надлацьку та Підвисоцьку. Адже кожен мешканець не тільки нашої громади повинен отримувати якісні медичні послуги, а медичний працівник мати гідні і комфортні умови праці. Така ж ситуація і складається навколо утримання Надлацького територіального центру соціального обслуговування (будинку пристарілих).

І завжди пам’ятати, що основна функція органів місцевого самоврядування, - це забезпечення реалізації конституційних прав громадян, розвиток місцевості, забезпечення соціального захисту громадян, надання якісних послуг та раціональне управління комунальною власністю. Ви заступили на служіння народу України в обличчі кожного жителя Надлацької громади.

Переконаний, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів жителів громади та нашої держави.»

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь