Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Придбання ноутбуків

Дата: 11.11.2021 13:33
Кількість переглядів: 330

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 22 липня 2021 року № 523-р затверджений перелік закладів загальної середньої освіти, яким у 2021 році будуть придбані ноутбуки за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19 для педагогічних працівників для організації дистанційного навчання.

Основна мета субвенції на заходи, спрямовані на боротьбу з COVID-19 та його наслідками під час навчального процесу у школах, – забезпечення технічних можливостей педагогам для належної організації здобуття загальної середньої освіти, зокрема в умовах карантинних обмежень та заборони на відвідування закладів освіти її здобувачами.

У затверджений перелік увійшли заклади загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради. Загальна кількість - 17 одиниць.

Передбачені кошти з бюджету територіальної громади для забезпечення співфінансування на придбання ноутбуків у розмірі 34114  грн.

8 листопада 2021 року заклади загальної середньої освіти  Новоархангельської селищної ради отримали 17 ноутбуків:

Опорний заклад освіти "Новоархангельський навчально-виховний комплекс "заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія" Новоархангельської селищної ради  - 9 одиниць.

Опорний заклад освіти "Торговицький заклад загальноїсередньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є. Ф.Маланюка" Новоархангельської селищної ради - 7 одиниць.

Опорний заклад освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів»   Новоархангельської селищної ради – 1 одиниця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь