Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Придбання ноутбуків

Дата: 11.11.2021 13:33
Кількість переглядів: 294

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 22 липня 2021 року № 523-р затверджений перелік закладів загальної середньої освіти, яким у 2021 році будуть придбані ноутбуки за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19 для педагогічних працівників для організації дистанційного навчання.

Основна мета субвенції на заходи, спрямовані на боротьбу з COVID-19 та його наслідками під час навчального процесу у школах, – забезпечення технічних можливостей педагогам для належної організації здобуття загальної середньої освіти, зокрема в умовах карантинних обмежень та заборони на відвідування закладів освіти її здобувачами.

У затверджений перелік увійшли заклади загальної середньої освіти Новоархангельської селищної ради. Загальна кількість - 17 одиниць.

Передбачені кошти з бюджету територіальної громади для забезпечення співфінансування на придбання ноутбуків у розмірі 34114  грн.

8 листопада 2021 року заклади загальної середньої освіти  Новоархангельської селищної ради отримали 17 ноутбуків:

Опорний заклад освіти "Новоархангельський навчально-виховний комплекс "заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія" Новоархангельської селищної ради  - 9 одиниць.

Опорний заклад освіти "Торговицький заклад загальноїсередньої освіти І-ІІІ ступенів імені Є. Ф.Маланюка" Новоархангельської селищної ради - 7 одиниць.

Опорний заклад освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів»   Новоархангельської селищної ради – 1 одиниця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь