Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Для школярів Новоархангельської громади презентували юридичні професії

Дата: 08.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Для школярів Новоархангельської громади презентували юридичні професії

 

Фахівцем з питань зайнятості Новоархангельської районої філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для учнівської молоді Опорного закладу освіти «Новоархангельського закладу загальної середньої освіти I-III ст.. Новоархангельської селищної ради проведено профорієнтаційний урок.

Захід проходив у формі дружнього діалогу, учні обговорювали наскільки важливим та відповідальним кроком є вибір майбутньої професії. Фахівець служби зайнятості наголосила, що обираючи майбутню професію слід обов’язково враховувати не тільки свої інтереси, а й нахили, здібності та фізичні можливості.

Під час уроку для учнів було проведено анкетування з метою визначення напрямків професійної діяльності. Учні із захопленням брали участь у вікторинах та конкурсах, відгадували загадки та ребуси на професійну тематику, ділились мріями та планами щодо майбутньої професії.

Також на профорієнтаційний урок було запрошено представника професії «юрист» з Новоархангельського бюро безоплатної правової допомоги Михайла Філіпенка, якому учні ставили чимало запитань, адже серед них були такі, які в майбутньому хочуть обрати саме ці професії.

Запрошений розповів про плюси та мінуси роботи правозахисників, розповіли цікаві історії клієнтів правового характеру, які їм довелося розглядати та приводити у відповідність до вимог чинного законодавства.

Також корисною для старшокласників була інформація про веб-базовану платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Вони дізналися про можливість безкоштовно пройти профорієнтаційне тестування та отримати комплексний звіт, який допоможе зробити важливий вибір щодо майбутньої професії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь