A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Підсумки роботи у сфері надання адміністративних послуг Новоархангельської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області .

Дата: 29.09.2021 14:39
Кількість переглядів: 302

      Новоархангельська ДПІ  ГУ  ДПС у Кіровоградській області інформує громадськість та населення  територіальних громад, яких обслуговує Новоархангельська ДПІ про те, що протягом  січня-вересня 2021 року за отриманням адміністративних послуг до ЦОП Новоархангельської  ДПІ звернулося 1895 платників  податків (окрім подачі звітності) з них 80 платників  замовили послуги в електронній формі, скориставшись електронними сервісами служби. В розрізі наданих адміністративних послуг за вищевказаний період найбільшу питому вагу займає послуга видачі картки платника податків , внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки)  даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб- платника податків -64,4 відс. від всіх наданих послуг, або 1220 виданих    карток платникам податків. Прийнято та внесено на первинну реєстрацію до бази ДРФО облікових карток фізичної особи-платника податків (форма №1-ДР) -502 картки та прийнято заяв  від громадян, які повідомили внесення змін до бази ДРФО (форма №5-ДР) 543. Також найбільше громадяни замовляють адміністративну послугу з  видачі відомостей з державного реєстру фізичних осіб  про суми /джерела виплачених доходів та утриманих  податків ( довідок про доходи  з ЦБД) майже 31,4 відс., або 595 осіб. Реєстрація реєстраторів розрахункових операцій та реєстрація розрахункових книжок здійснюється лише виключно в електронній формі  тож відсоток наданих послуг займає лише 4,22 відсотка в загальній кількості наданих адміністративних послуг.

     Додатково надано  адміністративних послуг, за яким звертаються платники податків безпосередньо у ЦОП :

- видано витягів  юридичним особам (4 група)-160 платникам, витягів  єдиного податку фізичних осіб-119 платникам податків, сформовано та видано витягів ПДВ-13 платникам, перереєстровано неприбуткових установ та видано витяг неприбуткової установи- 3 платникам, видано довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи  з початку року-37 громадянам,  довідок про підтвердження статусу резидента України- 3 громадянам.

  Також працівниками Новоархангельської ДПІ активно ведеться масово-роз»яснювальна робота серед громадськості  для підвищення податкової культури громадян. Тож за січень –вересень 2021 року  опубліковано інформаційних листів на податкову тематику  на вебсайтах громад всього-95 публікацій  в т.ч. 9  місцевій газеті «Колос». Проведено зустрічей та особистих практикумів  для платників, які подавали звітність у паперовому виляді  та залучення до подачі звітності за допомогою  ЕЦП -32 суб»єктам господарювання. Практичну допомогу  надано для виготовлення ЕЦП через додаток Приват-24 лише у серпні- вересні  п.р.-180 громадянам, які мають звітувати у наступному році, проведено особистих  зустрічей із ФОП, які повинні використовувати у своїй діяльності РРО або ПРРО -  19, з них залучено до використання ПРРО у своїй діяльності -5 СГ. Проведено 2 семінари-наради у приміщенні Новоархангельської ТГ на загальну податкову тематику в т.ч. декларування доходів громадян за  2020 рік,  спеціальне одноразове  декларування, використання ЕЦП та подача звітності тощо.

   З початку року оброблено 442 відомісті в базі  Єдиного державного реєстру (реєстрація , перереєстрація, внесення змін тощо) працівниками ЦОП. Порушень в термінах оброки відомостей  за вищевказаний період не допущено.  Через АІС «Управління документами»  прийнято та зареєстровано вхідної документації всього від платників податків-736 документів. Також підготовлено  та направлено  вихідної документації платникам податків -104 документа.

    За січень-вересень 2021 року зауважень та пропозицій щодо якості надання адміністративних послуг до Новоархангельської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області не надходило.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь