Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

«Сині Води Фест»: організаторський фідбек

Дата: 28.09.2021 16:34
Кількість переглядів: 768

«Сині Води Фест»: організаторський фідбек

25 вересня 2021 року, на базі оздоровчого дитячого закладу «Бригантина»,  відбувся перший дитячий історико-культурний фестиваль «Сині Води Фест», присвячений битві на Синіх Водах.

Відкрив фестиваль голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський та побажав учасникам, гостям, та організаторам фестивалю провести гарно час, отримати максимум позитивних емоцій.

Організатором заходу виступила Новоархангельська селищна рада.

Ведучі свята начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини Новоархангельської селищної ради Євген Маховик та спеціаліст відділу економіки та інвестицій Новоархангельської селищної ради Людмила Сидоренко захопили оточуючих своєю креативністю, цікавістю, харизмою, оптимізмом, комунікативними та ораторськими навичками.

Для учасників фестивалю працювало 7 локацій:

  • Smart Party, де учасники взяли участь у грі «Історикум»;
  • Креатив-майстерня, де учасникам наносили аква-грим, проводили майстер-класи з роботи з глиняними матеріалами та аерографом; також на цій локації працювала виставка тематичних постерів у виконанні учнів Новоархангельської громади;
  • Квест, де учасники об’єдналися у 5 команд та виконували завдання на зонах «Пізнайко», «Тренування пам’яті», «Козацький шифр», «Чарівна кулька», «Зрозумій мене»;
  • Козацькі розваги, де учасники  об’єдналися у 4 команди та виконували різноманітні завдання з гімнастичними обручами та іншим спортивним інвентарем, щоб показати свою спритність на уміння працювати в гурті;
  • Dance Party, де учасники разом з менеджерами виконували різні танцювальні атракції;
  • Стіл подарунків, де найактивніші учасники фестивалю отримували тематичні відзнаки;
  • Фудкорт, де усі охочі мали можливість поласувати смачною кашею.

Екватором святкового заходу став виступ спортивно-акторського шоу «Відтворення битви на Синіх Водах» за участі клубу середньовічного бою «Айна Бера», які спочатку презентували сцену битви, а потім запрошували дітей спробувати свої сили у бою на мечах та стрільбі з лука. Усі бійці мали тематичну айдентику: щити, мечі, хоругви та прапори. Сам оповідач звертав увагу учасників фестивалю на те, що щити максимально точно відтворюють зовнішній вигляд зброї, який був представлений ще у XIV столітті під час битви на Синіх Водах.

По завершенню реконструкції битви, на території з’явилися ростові ляльки, актори Черкаського театру «Сварожичи». Вони стали справжньою родзинкою фестивалю, адже всі гості відразу ринули до них, щоб зробити фото на згадку. Ці артисти провели усіх учасників фестивалю «Сині Води Фест» до локації «Smart Party», де усіх зустрів неймовірно захоплюючий та, дійсно, несподіваний виступ ще одного артиста з театру «Сварожичи», який танцював з 2 ляльками, як назвали це ведучі заходу, Людмила Сидоренко та Євгеній Маховик, «танець один за трьох», який настільки запам’ятався гостям, що усі відео в Facebook з цим харизматичним чоловіком були підписані саме так.

По завершенню святкового заходу актор театру пародій «Paradox» зібрав навколо себе усіх дітей та створив чудовий настрій для усіх учасників фестивалю.

Новоархангельська селищна рада безмежно вдячна усім, хто приєднався до створення  нового молодіжного простору – дитячого історико-культурного фестивалю «Сині Води Фест».

Головний спонсор фестивалю – агрохолдинг «ТАС – «АГРО»», а також спонсорську підтримку надали – депутат Новоархангельської селищної ради Ярослав Шамановський, приватний підприємець Едуард Степаненко та приватний підприємець Севак Абрамян.

До створення цього культурного заходу долучилися структурні підрозділи  Новоархангельської селищної ради: відділ освіти, молоді та спорту, відділ економіки та інвестицій, відділ культури, туризму та культурної спадщини, служба у справах дітей.

Також, велика подяка за допомогу у організаційних питаннях Новоархангельській центральній публічній бібліотеці, Новоархангельському краєзнавчому музею, станції юних натуралістів, Новоархангельському будинку дитячої та юнацької творчості, Новоархангельському будинку культури, керівництву та вчителям закладів освіти Новоархангельської територіальної громади.

Тільки разом ми – сила! До нових зустрічей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь