Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Серпневий педагогічний Форум-2021

Дата: 01.09.2021 11:42
Кількість переглядів: 345

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневою конференцією педагогічних працівників, в рамках якої аналізуються проблемні питання та визначаються стратегічні пріоритети розвитку освіти. Учасники освітнього процесу: працівники освіти, батьки та учні - з хвилюванням чекають початку нового 2021-2022 навчального року,  мріють зібратися разом у велику освітянську родину. Варто відзначити, що цей навчальний рік особливий для України, адже ми святкуємо 30-у річницю Незалежності нашої держави.

         30 серпня відбувся  Серпневий  педагогічний  форум -2021, який складався з двох етапів. Перший етап «Забезпечення якості освіти: сучасні виклики, стратегічні рішення» пройшов на базі Новоархангельського селищного будинку культури, у  роботі якого також взяв  участь голова Новоархангельської селищної ради Шамановський Юрій Павлович, який привітав учасників Форуму з початком навчального року, представив молодих педагогів, зосередив увагу на важливості ролі вчителя у формуванні особистості сучасного учня. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської селищної ради Онищенко Олена Борисівна підвела підсумки роботи відділу освіти, молоді та спорту за 2021 рік, нагородила педагогів закладів освіти, які зробили вагомий внесок в розвиток освітньої галузі,  грамотами та подяками, окреслила важливі аспекти змісту сучасної шкільної освіти. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шинковенко Світлана Володимирівна у виступі «Формування людини майбутнього – основний ціннісний орієнтир сучасної освіти» акцентувала увагу на компетенціях,  якими має володіти сучасний учитель аби сформувати конкурентноздатного учня, що вміє презентувати себе на ринку праці.

         Другий етап Форуму відбувся у формі панельних дискусій за локаціями  на базі ОЗО «Новоархангельський навчально-виховний комплекс «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - гімназія». 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь