A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

З Днем Знань!

Дата: 01.09.2021 11:30
Кількість переглядів: 758

  Дата 1 вересня у кожного з нас асоціюється з Днем знань, всі ми розпочинали своє свідоме життя коли тато з мамою, взявши нас за руку, урочисто вели в новий для нас світ. Світ яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою, в якому ми пізнавали стільки нового, захоплюючого, де кожен день починався з дзвінка і ніс в собі весь спектр вражень від сміху і сліз до гордості за свої досягнення. А здобуті в школі знання – стали тим компасом, який допоміг орієнтуватися в океані життя.

  Перший день завжди особливий – таким він і став сьогодні для школярів нашої громади. Першокласники святкують свій перший дзвоник, на центральній площі селища відбулись урочистості, а у дворах шкіл панує святкова атмосфера, розміщено безліч локацій. Мабуть кожен пам’ятає ту особливу атмосферу, те відчуття всередині коли після жаркого літа переступав поріг свого класу, той запах який ще був в повітрі після ремонту, який зроблено дбайливими батьківськими руками, а головне побачити однокласників, які так підросли і змінились за період канікул.

  Зазначимо, що через події з коронавірусом пандемія останні півтора року сильно вплинула на навчання, багатьом учням довелось відвідувати класи в режимі онлайн та навчатися дистанційно. Це стало випробуванням на міцність і дітей, і вчителів, і батьків. Що вкотре довело, що спільними зусиллями, ми зможемо побороти все і навіть в таких складних для суспільства умовах забезпечити гарантоване право на освіту.

  Селищний голова Юрій Шамановський звернувся з вітальним словом на урочистостях в трьох опорних закладах освіти Новоархангельської селищної ради:

  «Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності і наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.
Малюкам бажаю бути старанними і слухняними, випускникам - щоб їх останній шкільний рік став яскравим і незабутнім, а Вам, шановні вчителі, - здоров'я, терпіння і взаєморозуміння з учнями. Нехай весь навчальний рік буде добрим і успішним для кожного з Вас, а батькам додасть упевненості в освіченості й щасливій долі своїх дітей.

  Щира подяка вам, дорогі освітяни, за самовіддану працю, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє нашої громади і всієї України.

  В добру путь за знаннями!»

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь