Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Підготовка до святкування державних свят

Дата: 18.08.2021 15:39
Кількість переглядів: 595

  Селищним головою Юрієм Шамановським проведено нараду з підготовки до святкування державних свят День прапора України та День Незалежності. Начальником відділу культури, туризму та культурної спадщини Євгенієм Маховиком та спеціалістом відділу економіки (гранти) Людмилою Сидоренко було озвучено план проведення святкування, в який, після загального обговорення, було внесено деякі корективи та затверджено остаточний порядок проведення масових заходів.  

  Також на засіданні було затверджено музику до новоствореного гімну Новоархангельської громади. Нагадуємо що текст гімну було затверджено 26 червня 2021 року на засіданні комісії по визначенню переможців конкурсу на кращу офіційну символіку Новоархангельської територіальної громади переможницею якого стала майстриня художнього слова – Олександра Сурда. На розгляд комісії та присутніх було запропоновано шість варіантів музики. Після прослуховування та палких дискусій найкращою композицією визначено музичний твір керівника ансамблю народного оркестру народних інструментів Володимира Васильовича Короленка.

  Також, хочемо зауважити, що подані на конкурс текст та музика гімну відповідає загально-визначеним етичним нормам, має високий поетичний рівень та відображає історичну та культурну спадщину, звичаї й традиції Новоархангельської громади.

  Відповідно до норм чинного законодавства затвердження офіційної символіки буде винесено на порядок денний чергового засідання Новоархангельської селищної ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь