A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

ПРИЗНАЧЕННЯ

Дата: 17.08.2021 11:14
Кількість переглядів: 371

  17 серпня в залі засідань Новоархангельської багатопрофільної лікарні відбулось представлення нового директора комунального некомерційного підприємства «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Віктора Павловича Лаврінчука.

  Незадовго до цього призначення відбулися всі етапи проходження конкурсного відбору відповідно до чинного законодавства та, за результатами якого,  підтримано дану кандидатуру.

  Представив нового керівника колективу голова Новоархангельської селищної ради Юрій Павлович Шамановський. Від сьогодні з ним підписано контракт терміном , і Віктор Павлович приступає до своїх прямих обов'язків.

  Звертаючись до новопризначеного директора та його колег – медиків, Юрій Павлович акцентував їхню увагу на вирішення головного завдання – якісного надання населенню вторинної медичної допомоги.

  - Перед Вами, Вікторе Павловичу, стоять актуальні і вкрай необхідні в умовах реорганізації медичних закладів  завдання. Зі свого боку хочу звернутися до колективу з проханням допомагати і підтримувати керівника. Бажаю плідної праці та наснаги в роботі, здійснення задуманих планів, щодо покращення рівня медичного обслуговування населення. А той величезний професійний досвід, який Ви маєте, послужить  доброю основою для втілення нових планів, ідей та  звершень. Запорука успіху кожного керівника – це злагодженість колективу. Тож бажаю співпраці та взаєморозуміння – зазначив голова.

  Зі свого боку Віктор Павлович подякував за довіру, розповів про  найближчі плани на посаді директора:

  - Пріоритетними напрямками своєї роботи я бачу: підвищення доступності та якості медичної допомоги шляхом створення умов удосконалення організації надання вторинної медичної допомоги; поліпшення репродуктивного здоров'я населення, адже на даний момент в лікарні відсутні умови для реабілітації та відновлення після перенесених важких хвороб. І постстаціонарний догляд за пацієнтами здебільшого лягає на плечі родичів, які не мають медичної кваліфікації та не можуть розгледіти на ранніх стадіях погіршення здоров’я та вчасно правильно допомогти медикаментозно, тож даний напрямок роботи необхідно забезпечувати лікарні. Також в теперішній час коли фінансування закладу та заробітні плати лікарям не є відповідними, а утримання лікарні напряму залежить від місцевих податків постає питання в необхідності шукати альтернативні шляхи доходів. Буде розроблено та втілено програму різних видів фізіотерапевтичних послуг на базі лікарні, прирівняних до санаторно оздоровчих комплексів. Що дасть можливість отримувати санаторне лікування без виїзду до дороговартісних курортів. Я відкритий до всіх пропозицій, буду радий вашій допомозі та активній співпраці з боку місцевої влади – зазначив Віктор Павлович.

  Коротке резюме: лікар дерматовенеролог, стаж на керівних посадах (головний лікар) 12 років, стаж на посаді керівника Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на (території Новоархангельського району) 17 років, 2 роки поспіль очолював відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новоархангельського районного управління. Загальний медичний стаж 37 років. Має додаткову освіту: магістратура за спеціальністтю "Менеджмент бізнес-організацій"

  Зважаючи на якісну освіту, досвід, реформаторські та новаторські якості новопризначеного директора,  варто очікувати якісних і позитивних змін у роботі медичного закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь