Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Благоустрій парку

Дата: 12.08.2021 11:08
Кількість переглядів: 555

  На сьогодні на території адміністративного центру Новоархангельської громади знаходиться паркова зона, але вона потребує масштабних робіт з благоустрою території. Для поновлення рекреаційного потенціалу парку та створення комфортного відпочинку для відвідувачів восени минулого року розпочались роботи з поступового оновлення зелених насаджень. А саме висаджено  більше 250 дерев та десяток кілограмів цибулин тюльпанів. було закладено живі алеї червоного дуба, липову та кленові алеї, кавловнії та кущі калини.

  Саме тому було прийнято рішення про розробку проекту, щодо облаштування зони відпочинку в парку селища. У парку будуть приведені до ладу та встановлена необхідна для здорового та комфортного відпочинку на свіжому повітрі інфраструктура: садово-паркові меблі (лавки), урни для сміття, буде облаштовано новий дитячий майданчик.

  Реалізація проекту сприятиме формуванню екологічної культури жителів та гостей Новоархангельської громади, наблизить можливість організації та згуртування населення, мешканці матимуть змогу комфортно проводити вільний час.

  Впродовж  багатьох років громада утримує парк, та підтримує в них порядок власними силами та силами мешканців громади. Для цієї мети проводяться Дні довкілля, але для утримання парку в належному вигляді зазначених заходів не вистачає, тому це тільки початок. Головною метою є забезпечення максимально можливих комфортних умов для сімейного відпочинку, розвитку спортивно-масових заходів (для цього планується облаштування спортивного майданчика).

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь