Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

11 сесія Новоархангельської селищної ради

Дата: 18.03.2021 14:49
Кількість переглядів: 1421

18 березня 2021 відбулась 11-а позачергова сесія Новоархангельської селищної ради.

Було розглянуто ряд питань щодо організації роботи структурних підрозділів та відділів та апарату ради, а саме:

- Прийнято рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 11.03.2021 року «Про внесення змін до рішення від 11.02.2021 року №272 «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату та інших виконавчих органів Новоархангельської селищної ради на 2021 рік», а саме назву посади «Керуючий справами» доповнено словами «виконавчого комітету». А також виключено посаду «Секретар виконавчого комітету» натомість введено посаду «Спеціаліст з документообігу».

- Рішенням ради за поданням селищного голови затверджено на посаду  керуючої справами виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради Білоус С.М.

 

- Прийнято рішення «Про зміну юридичної адреси Новоархангельської селищної ради» оскільки Новоархангельська селищна рада змінила місце розташування та надає усі відповідні послуги населенню за адресою вул. Центральна, 31 (колишнє приміщення Районної ради).

 

- Звільнено від оплати за харчування в ЗДО №1 дитину сімя якої є багатодітною. Прийнято відповідне рішення «Про звільнення від оплати за харчування дитини пільгової категорії»

- Надано згоду на прийняття з державної у комунальну власність рухомого майна з державної в комунальну власність що використовувалось ЦНАПом Новоархангельської райдержадміністрації.  

- Рішенням про «Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради на 2021 рік» внесено зміни до фінансового плану та  покладено відповідальність за виконання показників на директора закладу Прийму О.В.

- Затверджені положення про юридичний відділ, відділ з питань земельних ресурсів,  сектор регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, відділ кадрової роботи, відділ бухгалтерського обліку, відділу економіки та інвестицій, а також  затверджено Положення про відділення соціальної допомоги вдома відділу соціального захисту населення Новоархангельської селищної ради та внесено зміни до положення «Про відділ соціального захисту населення Новоархангельської селищної ради» Новоархангельської селищної ради,

- Внесено зміни до рішення сесії №98 від 28 січня 2021 року “Про прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл та селища Новоархангельського району у комунальну власність територіальної громади Новоархангельської селищної ради“

- А також розглянуто клопотання Кам’янецького старости щодо попередження руйнації дороги що проходить через територію громади. Оскільки в зв’язку з перенаправленням руху великогабаритного транспорту через територію села є загроза повної руйнації дороги державного значення.  З метою попередження наслідків прийнято відповідне рішення «Про звернення депутатів Новоархангельської селищної ради до Центрального міжрегіонального управління Укртрансбезпеки та інших органів державної влади»

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь