Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новоархангельській селищній раді

Дата: 09.03.2021 14:47
Кількість переглядів: 1278

Голова Новоархангельської селищної ради Юрій Шамановський провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Новоархангельській селищній раді за участю членів комісії, керівників спеціалізованих служб цивільного захисту, установ та організацій територіальної громади.

На засіданні комісії розглянуто наступні питання:

1. Про виділення паливно-мастильних матеріалів з місцевого матеріального резерву на виконання програми цивільного захисту Новоархангельської селищної ради на 2021-2025 роки.

2. Про вжиті невідкладні заходи із стабілізації санітарно-епідеміологічної ситуації в умовах спалаху та запобігання поширенню на території району гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Голова селищної ради Юрій Шамановський доніс присутнім інформацію, про заходи, які проводяться на виконання програми цивільного захисту Новоархангельської селищної ради.

Директор комунального некомерційного підприємства «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради» Олена Прийма, завідувач відділу структурного підрозділу Новоархангельського міжрайонного відділу державної установи «Кіровоградський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Олена Скрицька, начальник Новоархангельського управління ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Віктор Скрицький доповіли про ситуацію в медичних закладах, проведення санітарно-освітньої роботи серед населення територіальної громади з метою інформування щодо заходів профілактики коронавірусної інфекції та епідеміологічної ситуації на території.

Юрій Шамановський доручив керівникам закладів охорони здоров'я району Олені Приймі, Ярославу Козаченку та Олені Скрицькій продовжувати роботу в напрямку надання медичної допомоги у випадках підозри на захворювання, спричинені коронавірусом, оснащення їх резервом необхідних медикаментів, дезінфекційних засобів та засобами індивідуального захисту медичних працівників.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь