Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 23.02.2021 14:28
Кількість переглядів: 1408

32-а річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан символізує скорботний день, в який Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

З самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від російських загарбників. Демонструючи молодим воїнам мужність та самовідданість, передаючи досвід, закарбований рубцями на тілах і душах.

Фото без опису

Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців. 72 українських воїни зникли безвісти. Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовими, 711 дітей – сиротами.

Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами. Це страшна ціна, яку заплатила Україна за імперські амбіції Кремля.

Фото без опису

День виведення військ з Афганістану - не тільки привід віддати данину пам'яті тим, хто загинув, це ще й знак того, що необхідно піклуватися про тих, хто повернувся з безглуздої й нікому не потрібної війни.

Дорогі наші воїни, прийміть найщиріші вітання на честь 32-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану. Бажаю вам міцного здоров’я, натхнення, здійснення всіх ваших планів і задумів. І ще раз хочу наголосити, що ви – взірець справжнього, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

З повагою селищний голова Юрій Шамановський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь